Swagmasters

Har varit med Elias, Lars & Josef idag. Vi var på Ica osv, de var kul! Vi får se om de blir Holken ikväll eftersom Fanny, Linn & Julia ska komma (förhoppningsvis)


Allmänt | | En kommentar |

Personliga almanackaFramsidan, första sidan & baksidan. Har fått min efterlängtade lilla kalender! Jag beställde den från Personligalmanacka, är riktigt nöjd & de är jättekul att kunna designa själv. Välja utsidan & även insidan! Välja storlek osvosv. De känns som att jag kommer ha lite mer ordning nu på skolan & även annars. 
Mycket roligare än att bara ha en tråkig vit tillex. ;)

New in | | Kommentera |

9B Bästa klassen

Tjosaaan! Idag har jag haft jättekul, fast de var ganska jobbigt att cykla. Vi cyklade cirka klockan 2 i min grupp som var grupp 8 / swag team. Fast 2 var inte där & 2 stycken cyklade inte med oss..? 
Men jag fick en kung grupp! Vi hade en tipsrunda på vägen till Skatan (strand, badställe) & vi klarade oss igenom den ganska enkelt.
Sen cyklade vi upp för några brutala backar & jag känner mig som en sliten krigare.

Senare så hade vi lite lekar, vi skulle gräva upp liksom skatter, man vann priser. Men jag hittade inget... Därefter hade vi paus, sen körde vi blindleken då man ska beskriva vägen osv. De var riktigt kul! Vi gick till A-final men sen vart vi diskade... Höhöh.
Jag kollade också lite på när några spelade volleyboll & sen skulle vi göra upp eld & vi förlorade! Sen var de sandslottstävling men de gick ganska bra.

Vi hade liksom fantasin, var kreativ & allt. Men vi var inte så skillade på själva skapandet liksom.. Haha ;)
Till middag vart det pannkaka & de var grymt gott. Dagens minus var nog när Oskar först nästan kaster ett äckligt kryp på mig. Sen lägger Lars en lite groda i mitt hår. Fy. Faaaaaaan. Men jag fick en viss hämnd.
Sen gjorde vi japanska ''båtar'' av papper & la ljus i & skickade iväg i vattnet.

Så dagen har varit super! Därefter cyklade vi hem, jag tillsammans med Linn, Josef, Oskar, Sandra & Elias. Sedan kom Otto efter på moppe & vi blockade vägen... Hahaha, godnatt!
Glömde säga att jag dessutom gick vilse för mina vänner väntade inte på mig när vi skulle hem. Hade cykeln på ett annat ställe så, efter ett tag börja dom ropa på mig & jag hade virrat bort mig tolalt -.- Så här ser ni mig som arg, personlig favorit.
Allmänt | | Kommentera |
Upp