Snart klar

Älskar att skolan snart är klar. Blir så taggad på att slippa den ständiga stressen, klumpen i magen när man är i klassrummen och den tråkiga andan i skolan. Det känns verkligen som att alla är less, alla i trean som ska ta studenten. Kommer känna mig så fri, få testa på jobb, testa mina vingar inom olika saker, kanse utveckla min youtube-kanal och bygga upp ett eget varumärke. Det hade varit coolt, de är min dröm att göra något eget. Men vad, de vet jag inte än. Det blir något att fundera över!
#1 - - Anonym:

Vars köpte du din balklänning ? 😊

Svar: Rebecca stella 💕
Camilla Moritz

#2 - - Anonym:

Angående din youtube-video där du sminkar dig med cruelty free makeup. Du vet väl att body shop kan bli lika mycket djurtestat i kina som mac? the body shop ägs av loreal = de testar inte på djur i sverige men de kan göra det när loreal väljer att sälja the body shop i andra länder. Så säger inte att jag vet att det djurtestas, men är du emot mac så borde du kanske skippa att köpa det som ägs av loreal också. Tänkte bara om du ville veta kanske :)

Svar: Hänvisar dig till http://www.peta.org/living/beauty/body-shop-tom-s-maine/https://www.choice.com.au/health-and-body/beauty-and-personal-care/skin-care-and-cosmetics/articles/body-shop-sells-out-on-animal-testing Tack :)
Camilla Moritz

Upp